‘My Baby’ komt op zaterdag 1 oktober naar Arnhem

‘My Baby’ komt op zaterdag 1 oktober naar Arnhem

My Baby is een mythe. Een muze. Ze rockt, raakt, lokt, streelt, beukt. Verzet is zinloos. Lonkend trekt My Baby je mee in haar broeierige trance tot je niets kunt dan dansen. Zangeres Cato van Dijck, broer Joost van Dijck en Daniel DafreezJohnston maken met zij drieën een eigenzinnige mix van blues, country, funk en roots; volgens 3FM (en Luxor Live) één van de tien acts die je dit jaar moet gaan zien!


Het eigenzinnige Nederlands-/Nieuw-Zeelandse drietal My Baby reist sinds het uitkomen van het debuutalbum Loves Voodoo! de wereld over. Met opzwepende ritmes en psychedelische klanken doorbreekt de band alle grenzen van genre en tijd.

Begin 2015 kwam de internationaal bejubelde tweede plaat uit: Shamanaid. In hetzelfde jaar speelde de band meer dan 200 optredens op onder meer Lowlands, Sziget, Glastonbury, Into the Great Wide Open en natuurlijk ook de grote zaal van Luxor Live.

Reserveren of meer info via Luxor Live.
 

Reacties


Tags assigned to this article:
loves voodooluxor arnhemmy baby

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.