Arnhemse barber kan tijdelijk niet knippen vanwege bizarre blessure

Arnhemse barber kan tijdelijk niet knippen vanwege bizarre blessure

De bekende Iraanse barber uit Arnhem, Arad van Born to Cut, kan tijdelijk niet knippen vanwege een vreemde blessure. Volgens bronnen dichtbij de barber brak Arad zijn rechterarm tijdens een potje basketballen.


Foto met gebroken arm
Toen we het nieuws hoorden wilden we graag een foto maken van de bekende barber met zijn gebroken arm. Dat zou natuurlijk publicatie hierover alleen maar interessanter maken.  Dit was alles behalve makkelijk omdat Arad niet graag gespot wordt wanneer hij niet werkt. Toch is het ons gelukt om een foto te maken van Arad met zijn rode gips.

Hoe het zover heeft weten te komen is onduidelijk. Basketballen schijnt dus ook helemaal niets te zijn voor Arad. Arad werd woensdagmiddag gespot met de Arnhemse DJ SMP toen hij voor het eerst op straat liep met zijn gebroken arm. De verwachting is dat Arad een paar weken niet kan knippen vanwege zijn blessure.Tags assigned to this article:
aradiraanse barbertop 3 Iraanse kappers

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights