DENK wordt te groot, aanval op partij is daarom begonnen

Politieke beweging DENK doet het ook aardig in de peilingen van blanke onderzoekers. De partij krijgt veel steun op straat, stijgt enorm in ledenaantal en ook op social media is er een enorme aantrekkingskracht voor alles wat maar naar buiten wordt gebracht door Tunahan Kuzu, Sylvana Simons of Selcuk Ozturk. De burgers slaapt dus niet meer.

Wat als DENK straks 11 zeltels krijgt?
Tunahan Kuzu heeft bijvoorbeeld alleen al meer dan 50.000 volgers via Facebook. Hij roept kennelijk dingen waar mensen zich bij herkennen. Dit kunnen andere fractieleiders in Denhaag niet zeggen. Gevestigde partijen, vooral aan de linkerkant, maken zich dan ook terecht enorm zorgen voor de groei van DENK. Dit gaat de PvdA namelijk, en ook andere partijen stemmen kosten. Wat als DENK over elf maanden meer dan tien zetels haalt, wat gaat er dan gebeuren in Nederland?


DENK mag niet te groot worden
De gevestigde orde, zoals DENK deze steeds noemt, heeft hier natuurlijk geen zin in. Een te machtige DENK zorgt voor problemen in Nederland. Behalve het verdelen van macht gaan we bepaalde hoofdpijndossiers in Nederland ook vaker aankaarten in plaats van ‘herhaalnieuws’ van het te lezen. Mensen worden dan in Nederland wakker, en willen bijvoorbeeld dan geen hoge huren betalen of te veel zorgpremie. En dit kun je dan niet meer tegenhouden, als DENK te machtig wordt.

Vooruitgang DENK tegenhouden
Om dit enigszins tegen te houden moet je gaan zoeken naar transacties van DENK-voorzitter waar hij bij betrokken was in zijn periode als raadslid in Roermond. Je moet onzin gaan verkondigen over een integriteitsonderzoek dat wordt gedaan naar DENK-voorzitter Selcuk Ozturk. Je moet hem dan ook als NRC-journalist verdacht maken van het een en ander, om vooral DENK te beschadigen. De NRC-journalist is natuurlijk door niemand getipt. Als je dit vaak genoeg doet, dan lukt het om DENK en de leden te beschadigen. Tenzij je er natuurlijk niet in trapt…..




1.273 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights