LIVE Turkije-Spanje kijken tijdens iftar-maaltijd in restaurant Arnhem

by AMS97531A123 | 16 juni 2016 14:00


UPDATE 19:30 uur: Restaurant is helemaal volgeboekt voor de wedstrijd Turkije-Spanje. Er zijn alleen nog wat plekken over tijdens Turkije-Tsjechie.

Ramadan of niet, het EK in Frankijk gaat natuurlijk ook gewoon door. Ondanks dat Oranje niet meedoet zijn veel Arnhemmers geinteresseerd in EK-wedstrijden vanwege het Turkse elftal. Arnhemmers die graag uit eten willen tijdens de Ramadan en ook voetbal willen kijken kunnen alvast gaan reserveren bij restaurant Nisantasi aan het Gele Rijdersplein in Arnhem.


Oplossing voor vastende voetballiefhebbers
Het restaurant heeft volgens haar eigen zeggen een unieke oplossing voor mensen die hun vasten willen verbreken en niets willen missen van Turkije-Spanje (vrijdag 21:00 uur) en Turkije-Tsjechie (dinsdag 21 juni 20:00 uur). Met een groot scherm kunnen de gasten van Nisantasi restaurant en Lounge genieten van de wedstrijden van Turkije terwijl het vasten ook verbroken kan worden.

Om teleurstelling te voorkomen moeten geïnteresseerden van te voren reserveren bij Nisantasi. Het is zelfs verplicht aldus een persbericht van het management.

Of de Turken kans maken tegen Spanje is natuurlijk een andere vraag….


Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/06/16/live-turkije-spanje-kijken-tijdens-iftar-maaltijd-in-restaurant-arnhem/