Arnhemse broodbakker: ‘Ik ben gewoon trots op het Turkse elftal’

Arnhemse broodbakker: ‘Ik ben gewoon trots op het Turkse elftal’

De bekende Arnhemse broodbakker Hasan Ozkara (Bakkerij Divan) kon het niet laten om zijn mening te geven na het verlies van Turkije tegen Spanje (0-3). De Turken verloren tijdens het EK in Frankrijk ook hun tweede wedstrijd en zijn hierdoor al uitgeschakeld.

Hasan ‘Boss’ was duidelijk geirriteerd naar aanleiding van alle kritiek op aanvoerder Arda Turan en het Turkse elftal: ‘Mensen doen alsof Turkije altijd meedoet aan een toernooi. En alsof Turkije heeft verloren van Luxemburg. Natuurlijk worden er fouten gemaakt.’ Veel Turkse voetbaliefhebbers reageerden ook buiten het veld, via social media, kritisch over het spel van de Turken en aanvoerder Arda Turan.


De Arnhemmer vervolgde zijn kritiek via social media alsvolgt: ‘Het is geen wonder dat Turkije al twee wedstrijden heeft verloren tijdens het EK. Denk maar eerste even na hoe we ons hebben gekwalificeerd voor het EK in Frankrijk. Het was leuk dat ze er waren, maar helaas is het ze niet gelukt. Bedankt aanvoerder Arda en de rest. Ik ben trots op jullie.’

Hasan ‘Boss’ Ozkara is bekend van Bakkerij Divan aan de Hommelstraat.



Tags assigned to this article:
EK 2016Turkije EK2016Turkse bakkerij

55 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights