VIDEO Twee vrouwen stelen 2000 euro van 86-jarige man

VIDEO Twee vrouwen stelen 2000 euro van 86-jarige man

Twee vrouwen stelen een bedrag van 2000 euro van een bejaarde man uit Velp.
De vrouwen zorgen als eerst dat zee achter de pincode van de oudere man komen. Dit doen ze terwijl de man aan het pinnen is in de Action in Velp. Vervolgens weten ze het mapje met pasjes van hem te stelen.

Nadat ze de pinpas hebben weten te stelen, gaan ze in Velp op meerdere locaties geld pinnen. Alles bij elkaar een bedrag van ongeveer 2000 euro.  Heb jij iets gezien of herken jij de vrouwe op de video? Tip de politie op het volgende nummer: 0800-6070. Het Delen van dit bericht vergroot de kans dat deze twee vrouwen worden gepakt.https://www.facebook.com/bureaugld/videos/363841997073321/

 


 


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.