Veel Arnhemmers naar Frankrijk vanwege laatste poulewedstrijd Turkije

Veel Arnhemmers naar Frankrijk vanwege laatste poulewedstrijd Turkije

Ongekend veel Turkse Arnhemmers waren dinsdagavond afgereisd naar Lens om Tsjechie-Turkije te live te zien in het stadion. Een verslaggever van Haber Arnhem kwam tientallen Arnhemmers tegen in Frankrijk.

Hoewel de Turken minder hoop hadden voor de wedstrijd leek alles weer te veranderen na de overwinning (0-2) op de Tsjechen. De Turken zijn woensdag afhankelijk van de Belgen en de Italianen om als een van de beste vier nummers drie door te gaan.

image

Ozgur en Abdullah Unal, amateurvoetballer Fatih Dag, Emre Seker, Ibrahim Aydemir en kapper Fatih Alkan werden in Lens gespot door een verslaggever van Haber Arnhem. Ook fotograaf Fatih Alagoz was met zijn broertje in Lens om leuke momenten tijdens Tsjechie-Turkije vast te leggen.


De zoon van oud-PvdA raadslid Nevin Dikici, Altay Kucuker, werd ook gespot tijdens de wedstrijd, net zoals Ilyas Asil uit Presikhaaf.

Na de wedstrijd op dinsdagavond werd er ook in Arnhem getoeterd door Turkse fans die de overwinning vierden tegen de Tsjechen. Volgens de eerste berichten was niet iedereen tevreden over het getoeter van de Turken….



Tags assigned to this article:
EK 2016Toeterende TurkenTurken in Arnhem

7 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights