VIDEO Deze man geeft een les MENSELIJKHEID aan de hele wereld

VIDEO Deze man geeft een les MENSELIJKHEID aan de hele wereld

Deze man geeft een les menselijkheid aan eigenlijk heel de wereld.
Iemand die stikt van het geld zou deze actie waarschijnlijk nooit hebben gedaan. De man die op de stoep zit ziet een auto parkeren en vervolgens de bestuurder van de auto weglopen zonder dat hij geld werpt in de parkeerautomaat.

Terwijl de man wegloopt probeert de man op de stoep de bestuurder duidelijk te maken dat hij moet betalen om te voorkomen dat hij een bekeuring krijgt. Hij merkt dat het hem niet lukt om dit aan de bestuurder duidelijk te maken. Hij besluit uiteindelijk zelf te betalen voor de man om zo te voorkomen dat de bestuurder niet op de bon gaat.

Na enige tijd is de parkeertijd verstreken en werpt hij nog wat geld in. Terwijl dit alles aan de gang is, wordt alles op de film vastgelegd. Dit twee uur durende social experiment pakt gigantisch mooi uit. Iemand die bijna geen geld heeft om zijn primaire voorzieningen te kunnen betalen, betaald met zijn laatste centen het parkeergeld van iemand die hij niet kent. Een bijzonder mooi gebaar. Kon iedereen maar zo denken als deze voorbeeldman!

https://www.facebook.com/djkayaofficial/videos/915134128555963/

 


 


Reacties


Tags assigned to this article:
boeteLevenslesmenselijkheidparkeerbonzwerver

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.