Alweer auto’s in de fik in Klarendal en Presikhaaf

by AMS97531A123 | 23 juni 2016 09:25

Ondanks dat de politie er vrij weinig over aangeeft is het toch vrij duidelijk dat Arnhem er een autopyromaan bij heeft gekregen. Vannacht werden weer twee auto’s in de Arnhemse wijken Klarendal en Presikhaaf in brand gestoken. Er zijn geen daders opgepakt.

image

Rond middernacht was het raak aan de Hoge Waard in Presikhaaf. En om 03:00 werd een auto in brand gestoken in Klarendal. Of de twee branden iets met elkaar te maken hebben is niet bekend. De politie is volgens agenten terplekke wel serieus aan het onderzoeken of er verbanden zijn tussen de branden.


Hoewel we het nog niet kunnen bevestigen lijkt het er op dat auto’s van Turkse ondernemers in Arnhem gewild zijn voor deze autopyromaan. Twee Turkse ondernemers in Arnhem zagen hun auto in de afgelopen weken ook in rook op gaan.

Sinds mei van dit jaar is het vaker raak in Arnhem en lijkt er serieus een autopyromaan actief te zijn in de stad. Het is namelijk geen toeval meer dat er sinds mei elke week auto’s in brand gaan in Arnhem. En het komt vaker voor in Klarendal en Presikhaaf dan in de andere Arnhemse wijken.


Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/06/23/alweer-autos-in-de-fik-in-klarendal-en-presikhaaf/