Minister Jeroen Dijsselbloem geeft speciaal financiën-college op HAN in Arnhem

Minister Jeroen Dijsselbloem geeft speciaal financiën-college op HAN in Arnhem

Maandagavond 27 juni bezoekt minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem (PvdA) de campus van de Hoge School Arnhem Nijmegen (HAN) in Arnhem voor een college ‘Rijksbegroting voor dummies.’ De bijeenkomst is een speciale extra editie van de ‘FEM Knowledge Tour’ van de Faculteit Economie en Management (FEM) en wordt samen met de PvdA georganiseerd.
Laatste begroting huidige kabinet
Op Prinsjesdag presenteert minister Dijsselbloem de laatste begroting van het huidige kabinet. Tijdens het bijzondere college wordt stilgestaan bij de plannen aan het begin van dit kabinet en hoe ze hebben uitgepakt. En wie zit er eigenlijk aan de knoppen als het gaat om het huishoudboekje van het Rijk? De staatsschuld daalde in 2015 voor het eerst in jaren naar een bedrag van € 442 miljard. Dat is € 26.000,- per Nederlander. Is dat veel? Hoe werkt zo’n begroting precies?

Vragen stellen aan de minister van Financiën
Tijdens de bijeenkomst er is de mogelijkheid om alle mogelijke vragen te stellen aan Jeroen Dijsselbloem. Bijvoorbeeld over zijn rol als voorzitter van de Eurogroep of zijn visie op de financiële sector.

Locatie: HAN Campus, Auditorium, Ruitenberglaan 31 in Arnhem
Datum: maandag 27 juni 2016, 18:30 uur, ontvangst met eten en drinken. Aanmelden kan via de HAN of PvdA Arnhem
Reacties


Tags assigned to this article:
han arnhemjeroen dijsselbloem arnhemPvdA Arnhem

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.