Nederlandse moslims ‘prima’ geintegreerd: Moslima’s dragen ook gescheurde broeken

Nederlandse moslims ‘prima’ geintegreerd: Moslima’s dragen ook gescheurde broeken

Nederlandse moslims hebben zich in rap tempo aangepast aan de normen en waarden in Nederland. Hoewel Mr. Blondie aka Geert nog steeds niet te tevreden is met moslims, lijken veel moslims zich supersnel te meten met de veelal niet gelovige Nederlandse meiden.

Moslima’s met gescheurde spijkerbroeken
Hoe vreemd het ook is, je ziet tegenwoordig veel moslima’s met gescheurde broeken lopen naast mama of papa. Niemand die hier wat van zegt en opmerkt. De imams in de moskeeën hebben het ook alleen maar over de vijf geboden en het binnenhalen van nog meer giften.

Een gescheurde spijkerbroek is ‘hot’ en de Turkse en de Marokkaanse dames doen er ook alles aan om op te vallen. Ongeacht of dit cultureel verantwoord is of niet. Dan hebben we het nog niet eens over het bedekken van het lichaam volgens de Islam. Dit is natuurlijk een keuze van hem of haar. (Ook Turkse jongens proberen te lijken op Tarkan)


Vijf jaar geleden ondenkbaar
Nog geen vijf jaar geleden was dit ondenkbaar in Nederland of Belgie. Een moslima die delen van haar lichaam niet bedekt en gewoon laat zien aan Jan en Alleman. Bij velen zijn er zelfs geen grenzen meer tegenover de ouders, laat staan wildvreemden in de bus of op straat. Natuurlijk is dit niet het geval bij alle moslima’s.

De gescheurde spijkerbroeken zijn dus alles behalve Islamitisch, Turks of Marokkaans. Zelfs tijdens de Ramadan lopen dames en heren rond met deze spijkerbroeken. Waar is de grens dan vraag je je af?

Integratie van moslims in Nederland gaat toch veel sneller dan verwacht…




1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights