T-Mobile tekent contract met bekende amateurvoetballer uit Arnhem

T-Mobile tekent contract met bekende amateurvoetballer uit Arnhem

Umit Senyer uit Arnhem is al geruime tijd in dienst bij T-Mobile. De bekende amateurvoetballer met skills maakte via social media bekend dat hij en T-Mobile een contract zijn overeengekomen voor een langdurige periode. Details over het akkoord zijn niet bekend gemaakt.


Trucje met kauwgom
Senyer kreeg in maart 2015 al landelijk media aandacht toen hij een trucje deed met een kauwgom in een T-Mobile vestiging. Zie hieronder de beelden. Het is nog steeds niet bekend of Mesut Ozil (Arsenal) of Umit Senyer (FC Jeugd) eerder was met publiceren ervan. Umit Senyer staat in de regio ook bekend om zijn prachtige doelpunten en vrijetrappen.

De beelden die door een collega werden vastgelegd zijn gemaakt toen de vestiging gesloten was voor klanten. Waar de beelden zijn gemaakt is niet bekend.

Reacties


Tags assigned to this article:
kauwgomMesut Ozilronaldotmobileumit senyer

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.