17-jarige maakt bommelding bij een warenhuis

17-jarige maakt bommelding bij een warenhuis

De 17-jarige bommelder is donderdag 23 juni aangehouden.
Hij werd in Naaldwijk aangehouden door het maken van een bommelding middels whatsapp. Hij heeft op 22 juni in zijn whatsapp-bericht laten weten dat er morgen, dus 23 juni, een bom zou afgaan in het warenhuis in Amsterdam.

Kort na het versturen van zijn bericht verstuurde hij nog een bericht. In het laaste bericht liet hij weten dat de melding een grap was. De bedrijfsleiding heeft de melding niet als grap ervaren en heeft hier aangifte van gedaan.

Na onderzoek door de politie Amsterdam is de verdachte in Naaldwijk aangehouden. Na zijn verhoor is hij vrijgelaten met de informatie dat hij zich op een later moment moet melden bij de officier van justitie.
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.