23-jarige dronken militair slaat over de kop met auto en wordt aangehouden

23-jarige dronken militair slaat over de kop met auto en wordt aangehouden

Zondagochtend kreeg de politie een melding dat een auto over de kop zou geslagen zijn.
Op basis van deze informatie is de politie gaan kijken. Bij aankomst bleek de 23-jarige bestuurder ongedeerd. Wel was er een behoorlijke alcohol geur aanwezig en heeft de jongeman laten blazen. De uitkomst van deze blaastest liet zien dat de bestuurder meer alcohol in zijn lichaam had dan toegestaan.

De militair uit Groningen werd vanochtend iets voor 06:00 uur tegen een boom gevonden op de Koningsweg nabij afslag Hoenderloo. De politie heeft hem, door zijn functie als militair, overgedragen aan de Koninklijke Marechaussee.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.