VIDEO De nachtmerrie van elke docent, wat zou jij doen?

VIDEO De nachtmerrie van elke docent, wat zou jij doen?

Voor veel mensen lijkt het heel gewoon en makkelijk om een klas vol pubers onder controle te houden.




Heb je er ooit wel eens bij stilgestaan hoe moeilijk het kan zijn voor een lesgever om een klas vol stuiterende pubers aan het werk te zetten? Gelukkig volgen de lesgevers hier allemaal een studie voor en leren ze zowel vakinhoud als klassenmanagement.

Bij de meeste lesgevers gaat het ‘gewoon’ goed. Maar ook al heb je jarenlang ervaring met pubers, het kan een keer misgaan. Zo heeft deze lesgever gemerkt dat als het eenmaal uit  de hand loopt, je er echt in je eentje niets meer tegen kan doen om het op te lossen. Wie van jouw lesgevers zou dit anders oplossen? Wie van je vrienden heeft dit ook wel eens veroorzaakt in de les?




Reacties


Tags assigned to this article:
docentklaslesgeverlokaalNederlandpubervechten

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.