Vriendelijkste Texaco-medewerker van Nederland komt uit Arnhem

Vriendelijkste Texaco-medewerker van Nederland komt uit Arnhem

Eigenlijk zouden we het artikel moeten beginnen door te vragen wie hem juist niet kent in Arnhem en omgeving? Arnhemmer Mustafa Kermen, is al jaren een begrip bij de Texaco-vestiging aan het Velperbroekcircuit. 

Meest vriendelijke Texaco-medewerker
De meest vriendelijke Texaco-medewerker van Nederland lacht altijd en ontvangt iedereen alsof ze bij hem thuis langs komen. De Turkse gastvrijheid is hier zeker duidelijk zichtbaar. Zijn manier van het voeren van een gesprek of het tonen van interesse in de klant maakt hem dan ook heel bijzonder. Als het zo ‘normaal’ was, zou iedereen het moeten kunnen doen in heel Nederland. Alhoewel zijn collega ‘Hans’ ook hoog scoort als het gaat om gastvrijheid.

Mussy v2

Vaste klanten van de Texaco aan het Velperbroekcircuit benoemen dit dan ook bijna allemaal. ‘Ook al zit de tank vol, toch denk je aan hem als je er langsrijdt. Vaak haal je dan ook gewoon zomaar iets om hem even te spreken.’ Een irritante kassaaanbieding is zelfs leuk als het wordt gevraagd door Kermen. Eigenlijk is Mustafa Kermen meer dan alleen een Texaco-medewerker, hij is oprecht geinteresseerd in mensen en zorgt hierdoor voor binding met de klanten. Dit heeft uiteindelijk ook invloed op de sale’s.


Interessante locatie
Het Velperbroekcircuit is een interessante locatie voor iedereen die langs Arnhem rijdt en doorgaat richting Duitsland, Zwolle of het Achterhoek. De kans dat je Mustafa dus dan ook tegenkomt bij de Texaco is zeer groot.

De vriendelijkste Texaco-medewerker van Nederland schittert ook buiten zijn werk als amateurvoetballer in Arnhem. Hij speelt al jaren met een vriendenteam dat structureel speelt om het kampioenschap. Tegenwoordig speelt hij bij AZ 2000. Daarvoor was deze lokale vedette te zien bij AFC Arnhem en ESCA Arnhem.

Mustafa zelf was helaas niet bereikbaar voor commentaar.


Reacties


Tags assigned to this article:
Afc ArnhemMustafa Kermensales koningTexaco arnhem

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.