Tijdens EK pizza afhalen voor vijf euro bij Excellent Plaza

Tijdens EK pizza afhalen voor vijf euro bij Excellent Plaza

Bij Excellent Plaza in Arnhem aan de Raapopseweg doen ze er alles aan om mee te denken met de klanten die druk zijn vanwege het EK. Een woordvoerder van het bedrijf maakte onlangs bekend dat er een speciale actie is tijdens het EK om zo de mensen tegemoet te komen die druk zijn.

IMG_5153

Excellent Plaza heeft nieuwe eigenaar
Sinds kort heef Excellent Plaza een nieuwe eigenaar die alles anders aanpakt. Het bedrijf hecht nu veel meer waarde aan gastvrijheid en service. Binnen in de zaak ziet het er ook veel beter uit dan voorheen. Je merkt meteen dat er dingen verandert zijn. Er is zelfs een kok die jarenlang ervaring heeft opgebouwd in een Italiaanse restaurant.

Pizza afhalen voor vijf euro tijdens EK
De pizza-actie is zeer scherp. Zo kunnen mensen alle pizza’s tijdens het afhalen voor maar vijf euro krijgen. De actie is geldig tot dat de finale van het EK in Frankrijk is gespeeld.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.