VIDEO Agressieve Marokkaan maakt het de politie knap lastig

VIDEO Agressieve Marokkaan maakt het de politie knap lastig

Deze agressieve Marokkaan maakt het de politieagenten niet makkelijk. Ondanks dat hij in overtreding is, weet hij zich niet fatsoenlijk op te stellen.




Deze jongeman heeft blijkbaar zijn dag niet. Terwijl de agenten aan het surveilleren zijn komen ze een donkerblauwe Matiz tegen die ze geen voorrang verleent. Ze besluiten om er achterna te gaan en merken dat deze trucendoos meer in huis heeft. Kort na het begin van de achtervolging gaat hij met piepende banden de bocht door. De agenten besluiten hem aan de kant te zetten.

Als de achten hem eenmaal hebben laten stoppen proberen ze in gesprek te gaan. Dit gesprek wordt alles behalve een fijn of fatsoenlijk gesprek. De bestuurder die er alles aan probeert te doen om niet gefilmd te worden, begint uit gekkigheid zelf te filmen. Het woord kanker wordt door hem gebruikt alsof hij de meest normale dingen zegt in het leven. Een stuk fatsoen is ver te zoeken. Als afsluiter zegt hij: “Ik hoop dat jullie met jullie kanker BMW tegen een boom rijden”. Het antwoord van de agent is erg scherp. Hij zegt namelijk dat hij met dit rijgedrag waarschijnlijk eerder tegen een boom rijdt dan zij zullen doen. Bekijk de beelden.





Tags assigned to this article:
agressieffatsoenPolitiesbs6verkeerwegmisbruikers

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights