Turkse agent offert eigen leven door op terrorist te gaan liggen

Turkse agent offert eigen leven door op terrorist te gaan liggen

Een Turkse agent die werkte op het Turkse vliegveld heeft dinsdagavond naar alle waarschijnlijkheid zijn eigen leven opgeofferd om tientallen anderen te beschermen. Volgens verschillende media zou de agent een van de terroristen naar de grond hebben gewerkt, waarna deze zich opblies. (foto: archief)


Iedereen was aan het rennen…
De ooggetuige die dit heeft gezien verklaarde  ook dat de eerste explosie plaatsvond buiten bij de aankomsthal van het vliegveld. Tijdens het uitbreken van paniek was iedereen aan het rennen. Op dat moment zag hij de agent duiken op een andere man die zich later opblies.

Bij Turkse vliegvelden zijn er altijd verscherpte veiligheidsmaatregelen. Zo is het onmogelijk om het luchthaven te betreden zonder dat je langs een metaaldetector loopt.

Volgens de laatste berichten uit Istanbul zijn er 38 doden en meer dan 100 gewonden.


Reacties


Tags assigned to this article:
aanslag ataturk airportAanslag IstanbulISPKK

2 comments

Write a comment
  1. mukremin 30 juni, 2016, 17:45

    wat weetje van Turkije ,Erdogan is veel beter dan beweerd wordt.

  2. Stephan 30 juni, 2016, 09:09

    Die man wou waarschijnlijk de zelfdoding van de terrorist voorkomen. Je red geen omstanders door er op te gaan liggen dat weer een agent echt wel!

    Maak jezelf nu maar druk om Erdogan die is nog veel erger dan die terroristen hij heeft er al vele meer laten vermoorden en vele zullen er volgen met hem aan de macht!

Only registered users can comment.