Dochter Turkse ondernemer sleept diploma binnen

Dochter Turkse ondernemer sleept diploma binnen

De dochter van de Turkse ondernemer uit Dieren laat weten dat ze haar diploma heeft behaald.
Trotse vader Hasan Usanmaz is een bekende in Dieren. Hasan Usanmaz, beter bekend als Gino, is sinds 1988 een merk geworden als het gaat om Turks fastfood onder de naam Gino’s Grillroom en Pizzeria. Niet alleen ondernemer om geld te verdienen maar hij heeft ook een zeer belangrijke maatschappelijke functie binnen de gemeenschap.

De dochter van Gino, Narin Usanmaz, heeft haar HBO-opleiding in de zorg afgerond en heeft haar diploma in de pocket. Eerder zagen we al dat Narin haar stages met hele goede beoordelingen wist af te ronden. Haar laatste stage liep zij op de High Care op de spoedeisende Hulp en wist deze af te ronden met een prachtige 9 als cijfer. Haar studieleven is volgens Narin zelf nog niet klaar, zo liet ze op haar Facebook-account weten dat ze verder gaat om meerdere diploma’s te behalen.ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.