DRAMA Jongen (4) overleeft aanslag Ataturk-vliegveld toch niet

DRAMA Jongen (4) overleeft aanslag Ataturk-vliegveld toch niet

Het dodental van de terroristische zelfmoordaanslag op het Ataturk-vliegveld in Istanbul is opgelopen tot 45. Turkse media maakten vandaag bekend dat een 4-jarige jongetje alsnog is overleden aan zijn verwondingen.


De 4-jarige jongen komt uit Jordanie en overleed zaterdag in een Turkse ziekenhuis. 20 van de 45 omgekomen mensen hadden een buitenlandse paspoort.

Er zijn nog steeds heel veel gewonden die worden verpleegd. In totaal zijn er 240 gewonden die nog steeds verzorgd worden. De drie daders schoten dinsdagavond als gekken rond op de luchthaven en bliezen zich daarna ook op.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.