Geert Wilders blokkeert nieuwsblog Haber Arnhem op Twitter

by AMS97531A123 | 2 juli 2016 11:55

Geert Wilders, eigenaar van de vereniging (met besloten karakter) PVV, heeft nieuwsblog Haber Arnhem geblokkeerd op Twitter.

Wilders blokkeert nieuwsblog 
De redactie van Haber Arnhem kan hierdoor niet meer reageren op tweets van Wilders[1] en ze ook helemaal niet meer zien. We krijgen de melding dat het weergeven en het volgen van de tweets van @geertwilderspvv geblokkeerd is voor ons. Kennelijk vinden ze het bij de PVV niet leuk dat wij maandelijks 70.000 lezers proberen duidelijk te maken hoe ‘slim’ ze zijn bij de PVV.


PVV maakt volgers monddood
Dit is natuurlijk best raar  voor Nederlandse begrippen dat een politieke partij met een Islam-hater als leider ervoor kiest om zijn volgers monddood te maken. Dit doet ons denken aan een moslim-leider met dictatoriale trekjes uit het Oosten. Terwijl wij bijna nooit kritisch zijn over deze meest geliefde Hollander.

We weten het niet zeker, maar de kans bestaat natuurlijk dat Geertje Wilders [2]een gesprek heeft gehad met de ‘vrijheidsfundamentalist’ van Nederland Annabel Nanninga. Die had een tijdje geleden ook moeite met een gedicht [3]over haar die wij publiceerden via Haber Arnhem.


Endnotes:
  1. Wilders: http://haberarnhem.nl/slapeloze-nachten-voor-wilders-na-verkiezing-marokkaanse-voorzitter-tweede-kamer/
  2.  Geertje Wilders : http://wilders
  3. gedicht : http://haberarnhem.nl/bekende-moslimhater-woedend-na-geitenneuker-gedicht-op-haberarnhem/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/07/02/geert-wilders-blokkeert-nieuwsblog-haber-arnhem-op-twitter/