Aanslag vliegveld Ataturk geen werk van moslims

Aanslag vliegveld Ataturk geen werk van moslims

De aanslag van dinsdagavond op vliegveld Ataturk in Istanbul kan voor 100%  geen aanslag zijn van moslims. Tenzij je een beetje dom bent of ook stemt op extreem-rechts in Nederland.

Welke ‘moslim’ gaat nu een aanslag plegen in een islamitisch land waarbij je zeker weet dat er ook onschuldige moslims dood kunnen gaan bij een terroristische aanslag! Nergens is te lezen in de heilige Koran dat je mensen mag opblazen of vermoorden omdat je daar een ‘signaal’ mee wilt geven. Het vermoorden van een mens staat zelfs gelijk aan het eten van vlees van mensen (zo erg is dit bij moslims).

Een ‘Uber-moslim’ zou dus drie nadenken voor dat hij zich gaat opblazen! De kans is namelijk groot dat er ook moslim omkomen, voor het geval hij alleen ongelovige niet moslims wil opblazen. Hoe leg je dit dan uit aan je lieve Heer…. Niet dat het opblazen van niet-moslims wordt gestimuleerd in de Koran of door de profeet van de moslims….


Je zou eerder verwachten dat de aanslag bij vliegveld Ataturk in Istanbul het werk is van groepen die last hebben van de economische groei van van het Turkse vliegveld. Want stel je eens voor dat de groei in Istanbul en Turkije inmens is en dat dit elders veel geld en banen gaat kosten.

De kans op een tsunami in Turkije is heel klein waardoor terroristen andere manieren moeten vinden om de Turkse economie te schaden. Want wat voor baat heeft IS nu bij een aanslag in Istanbul? Wie helpen ze daarmee, en wat levert het hun dan zogenaamd op? Dit moet je echt nog een keer lezen zodat het logisch wordt….

Als je een antwoord hebt, horen we het graag….


Reacties3 comments

Write a comment
  1. Wil Pronk 5 juli, 2016, 14:10

    De meeste moslims gaan dood door moslimgeweld

Only registered users can comment.