Maffianieuws: Pakketje onder auto journalist is toch een bom

Maffianieuws: Pakketje onder auto journalist is toch een bom

Het pakketje dat dit weekend onder auto van ex-crimineel en misdaadverslaggever Martin Kok is gevonden blijkt toch een bom te zijn. De politie bevestigde dit maandagmiddag tijdens een nieuwsuitzending van NPO Radio 1.

Martin Kok bevestigde dit zelf ook via twitter: ‘Politie zegt dat het pakketje onder me auto een echt explosief was iemand wil vlinderscrime uit de lucht’.


De politie neemt de zaak heel erg serieus en gaat het pakketje grondig uitzoeken. Om de mogelijke dader in de toekomst te arresteren wordt er verder geen informatie gedeeld om wat voor soort bom het gaat. Ook is niet bekend gemaakt om hoe het pakketje er uitzag.

Het is wel duidelijk dat iemand reporter Martin Kok een signaal wil geven naar aanleiding van zijn artikelen op zijn site Vlinderscrime.nl . Martin Kok komt vaker met interessante artikelen op zijn nieuwssite wat meer aandacht krijgt dan artikelen van de grotere kranten zoals de Telegraaf of Parool.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.