Bestuurder ziet vuilniswagen niet en veroorzaakt aanrijding

Bestuurder ziet vuilniswagen niet en veroorzaakt aanrijding

Een bestuurder van een groene Renault Clio zag dinsdagmiddag een vuilniswagen niet staan en veroorzaakte een aanrijding.

imageHoe de aanrijding exact is ontstaan is niet bekend. De groene clio reed volgens getuigen met volle vaart tegen een stilstaande vuilniswagen. Kennelijk zag hij de vuilniswagen niet staan. Dit gebeurde op het moment dat het vanmiddag redelijk druk was aan de Hommelstraat.

Volgens getuigen waren er ook geen gewonden waardoor een ambulance ook niet meer nodig was. Sinds dat Cafe Tape aan de Hommelstraat een terrasvergunning heeft gekregen zijn twee parkeerplaatsen verdwenen. Dit zorgt volgens buurtbewoners regelmatig voor ongemakkelijke situaties omdat bezoekers van winkels niet meer snel kunnen parkeren.


Reacties


Tags assigned to this article:
hommelstraat

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.