Drugsdealer in Duiven vergeet voor 19 miljoen euro aan heroine in vrachtwagen

by AMS97531A123 | 6 juli 2016 12:19

De politie heeft maandag een vrachtwagen ‘gevonden’ met een daarin een lading van 490 kilo aan heroine. De vrachtwagen stond op een bedrijventerrein aan de Marketing in Duiven. Volgens experts heeft de lading van 490 kilo heroine een marktwaarde van 19,6 miljoen euro en is nu iemand dus heel erg boos. (foto: screenshot OmroepGelderland.nl)

Een verdachte opgepakt
Volgens Omroep Gelderland [1]meldde een man zich terwijl de politie bezig was met het onderzoeken van de vrachtwagen. De man vertelde doodleuk dat hij aan wachten was op deze vrachtwagen. Een 35-jarige man uit Rotterdam werd op verdenking van het overtreden van de Opiumwet aangehouden door agenten die ter plekke waren. Het is nog onduidelijk wat de functie was van de 35-jarige man.
 

Verdachte gedroeg zich heel vreemd
In het persbericht zou de politie ook hebben aangegeven dat de man zich nogal vreemd gedroeg. Dit is vaak een standaardreactie bij aanhoudingen om een aanleiding te hebben om mensen aan te houden of te bevragen. Wie de vrachtwagen is vergeten is niet bekend. De kans is groot dat de drugsdealer zelf de vrachtwagen is ‘vergeten’ zodat het mee genomen kon worden door een ander.

Later meer.


Endnotes:
  1. Omroep Gelderland : http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2112815/Politie-stuit-op-490-kilo-heroine-in-Duiven?r=arnhem-nijmegen

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/07/06/drugsdealer-in-duiven-vergeet-voor-19-miljoen-euro-aan-heroine-in-vrachtwagen/