Pizzeria’s in Arnhem woedend op NewYork pizza

Pizzeria’s in Arnhem woedend op NewYork pizza

Bijna alle Turkse pizzeria’s in Arnhem hebben last van de nieuwste afhaalactie van New York Pizza. ‘Ze zijn bij New York Pizza gek geworden door een pizza voor een spotprijs weg te geven’, aldus een ondernemer uit Arnhem. (Foto: archief, eerdere actie van New York Pizza)

New York pizza adverteert met een pizzaafhaalactie voor €3,99 die klanten kunnen afhalen bij de verschillende vestigingen. De prijzen zijn zelfs goedkoper dan de pizza’s van A-merk Dr. Oetker bij de Albert Heijn. De commercials van het bedrijf zijn ook al een tijdje te horen tijdens radiocommercials van bijvoorbeeld radio538.


Dit zorgt voor irritatie en onrust bij vArnhemse pizzeria’s omdat ze niet meekunnen met de prijzen die New York Pizza hanteert. Een belronde leverde ons ook de volgende informatie op: pizzeria’s in Arnhem verkopen veel minder pizza’s dan tijdens andere weken. De vraag is natuurlijk of New York pizza winst maakt op een pizza die men verkoopt voor €3,99.

De nieuwste actie van New York pizza heeft ook direct invloed op werkgelegenheid in Arnhem. Als de actie langer doorgaat dan verwacht, zal dit nog meer problemen opleveren voor diverse pizzeria’s in Arnhem.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.