Politie Arnhem surveilleert tegenwoordig ook met super paarden

Politie Arnhem surveilleert tegenwoordig ook met super paarden

Sinds vorige week is het mogelijk dat je vaker de politie te paard ziet door verschillende Arnhemse straten. Zo werden onlangs twee politieruiters gespot tijdens het surveilleren aan de Hommelstraat. Omstanders keken verbaasd toen ze de superpaarden zagen.

Arnhemse superpaarden surveilleren in de stad

Arnhemse superpaarden surveilleren in de stad

Wanneer worden politiepaarden ingezet
De politie te paard ofwel de bereden politie houdt toezicht op evenementen zoals voetbalwedstrijden, optochten en demonstraties. Je ziet ze ook weleens tijdens uitgangsavonden in de stad. Het is dus vrij bijzonder om de politiepaarden overdag te zien op straat.

Meisje genoot van aandacht politiepaard
Een ‘foutparkeerder’ aan de Homeelstraat kreeg afgelopen week geen bekeuring van de agenten die bezig waren met surveilleren. De agenten gingen wel in gesprek met de bestuurder en zijn kindje. Het meisje vond het prachtig om enorme grote paarden van dichtbij te zien.


Of de politiepaarden nu het hele jaar door gaan rondhuppelen in verschillende Arnhemse wijken is niet bekend.
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.