VIDEO Heftige beelden van Amerikaanse agenten die een zwarte man doodschieten

VIDEO Heftige beelden van Amerikaanse agenten die een zwarte man doodschieten

In de Amerikaanse Baton Rouge in Louisana is de 37-jarige Alton Sterling tijdens een aanhouding neergeschoten door Amerikaanse agenten. Het schietincident is toevallig gefilmd door een voorbijganger in een auto. De filmer werd emotioneel toen de zwarte man opeens werd neergeschoten.

Alton Sterling wordt tijdens aanhouding neergeschoten

Alton Sterling wordt tijdens aanhouding neergeschoten
Zwarte man zou mensen bedreigen
De politie zou volgens Amerikaanse bronnen een anoniem melding hebben ontvangen over een zwarte man die mensen zou bedreigen tijdens het verkopen van cd’s op een parkeerplaats. Dit was Alton Sterling die even later van heel dichtbij werd neergeschoten.

Tijdens aanhouding van dichtbij neergeschoren
De zwarte man werd tijdens de aanhouding en de worsteling daarna een paar keer neergeschoten van dichtbij. Hij werd meerdere keren geraakt in zijn borst en rug. Het was overduidelijk dat de blanke agenten er alles aan deden om de zwarte man niet levend te arresteren.
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.