VIDEO Nederlandse trots pakt goud op EK 100 meter

VIDEO Nederlandse trots pakt goud op EK 100 meter

De Nederlandse sprintster heeft vrijdagavond alsnog een gouden medaille weten te veroveren op de EK atletiek in Amsterdam.
Diskwalificatie
De vele Nederlandse toeschouwers dachten geen goud meer te zien na een diskwalificatie van Churandy Martina die wel als eerste over de eindstreep kwam. Hij werd gediskwalificeerd omdat hij op de witte strepen op de atletiekbaan had gelopen. Dit is niet toegestaan.

Nederlandse trots
Dafne Schippers zorgt voor vreugde voor heel Nederland. Ze is de snelste op de 100 meter sprint. Schippers weet een tijd neer te zetten van 10.98 seconden en dit is goed voor een gouden medaille. Schippers bedankt alle mensen die haar hebben gesteund in het Olympisch Stadion.
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.