VIDEO Vrouw wordt overvallen man krijgt hartinfarct

VIDEO Vrouw wordt overvallen man krijgt hartinfarct

Terwijl deze mevrouw zoals gewoonlijk gaat pinnen keert haar man ondertussen de auto.




De mevrouw die bij de ABN-Amro bank staat te pinnen wordt ineens opmerkelijk in de gaten gehouden door de jongeman achter haar. Een jongen die zijn jas en capuchon opmerkelijk dicht heeft zitten.

Op de uitkijk
Gezien zij met haar rug naar de jongen toe staat ziet zij natuurlijk niet of er iemand achter haar staat. Net op het moment dat zij het geld uit de automaat pakt, grijpt de jongen het geld uit haar handen en rent er mee vandoor. De vrouw die haar geld uit haar handen zag verdwijnen probeert om te draaien en haar geld terug te pakken. Het gaat allemaal zo snel dat ze haar balans verliest en op de grond valt. Totaal in shock vertelt zij haar partner wat er heeft plaatsgevonden.

Hartinfarct
Als de politie ter plekke is geeft de man aan dat hij pijn op zijn borst heeft. Hij gaf aan naar het ziekenhuis te willen rijden en sprak dit uit. De reactie van de politie was heel duidelijk “Als u pijn heeft op uw borst mag u niet rijden”. De ambulance heeft de man overgebracht en heeft geconstateerd dat hij een hart infarct heeft gehad.

Alle tips zijn welkom
De overval heeft plaatsgevonden op 2 december 2015. Ondanks de vele tips die binnen zijn gekomen heeft de politie de dader niet kunnen vinden. Herkent u de dader of weet u meer over deze zaak? Laat het zo snel mogelijk weten. Delen van dit bericht vergroot de kans dat de daders gepakt zullen worden

https://www.facebook.com/bureaugld/videos/368008303323357/





10 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights