Eerste Turkse Arnhemmer die meedoet aan hardloopevenement ‘Rabo Bridge to Bridge’

Eerste Turkse Arnhemmer die meedoet aan hardloopevenement ‘Rabo Bridge to Bridge’

Zaterdagmiddag maakte amateurvoetballer Mehmet Ozturk bekend dat hij mee zal doen aan het hardloopevenement Bridge to Bridge. Ozturk kwam zelf met de mededeling tijdens een live uitzending op facebook. Het hardloopevenement van Arnhem wordt voor de 31ste keer gehouden.

Ozturk (links) op bezoek bij Kapsalon By Karizma

Ozturk (links) op bezoek bij Kapsalon By Karizma

Update 21:29 Mehmet Ozturk blijkt toch niet de eerste Turkse Arnhemmer te zijn die meedoet aan het hardloopevenement Bridge to Bridge.

Extra bijzondere deelname
De 30-jarige amateurvoetballer is een graag geziene gast in Arnhem en omgeving. Veel mensen uit de Arnhemse wijk ‘T Broek en Presikhaaf kennen hem persoonlijk, waardoor zijn deelname extra bijzonder. Ozturk vertelde vol trots dat hij 10km zou gaat hard rennen. Hij is inmiddels ook al begonnen met de voorbereidingen door twee keer per week hard te lopen. Ozturk kwam eerder ook in het nieuws toen hij bekend maakte dat hij na 25 jaar ging stoppen bij voetbalclub Elsweide.


Eerste Turk die meedoet aan Bridge to Bridge
De Arnhemmer is meteen ook de eerste Turk uit Arnhem die mee doet aan het hardloopevenement. Nooit eerder was een Turkse Arnhemmer bereid om meet te doen aan het hardloopevenement. Geinteresseerden kunnen Ozturk sponsoren tijdens het hardlopen. Hij zal samen met duizenden anderen gaan strijden om een plek bij de beste hardlopers.

Rabo Bridge to Bridge 2016
De Rabo Bridge to Bridge is een hardloopevenement met verschillende afstanden. Geinteresseerden kunnen zelfs ook met een businessteam meedoen. In 2016 zijn de volgende afstanden mogelijk: Airborne Memorial 10EM, Van Wijnen 6EM, Menzis 3EM, MediaMarkt Kidsrun en de Airborne Memorial Business Run. Check de site van bridgetobridge.nl voor meer info. Het startschot voor de Rabo Bridge to Bridge loop zal zondag 11 september om 12.00 uur plaatsvinden.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.