Bijna 1,5 miljoen euro cash gevonden in een pand

Bijna 1,5 miljoen euro cash gevonden in een pand

De politie heeft een megabedrag van 1,46miljoen euro aan contanten gevonden in een pand.
In een onderzoek naar witwassen heeft de politie de afgelopen dagen een aantal verdachten aangehouden. Zij zijn vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris van de rechtbank in Amsterdam.

Automatische vuurwapens
De politie heeft naast de aanhouding van de verdachten ook spullen in beslag genomen. Zo heeft de politie bij meerdere doorzoekingen in een pand 1,46 miljoen euro cash geld gevonden en in de andere panden onder meer meerdere automatische vuurwapens. Ook zijn er kostbare horloges aangetroffen van een waarde van honderdduizenden euro’s.

Vervolg
De verdachten zitten op dit moment in totale beperking om ervoor te zorgen dat zij het onderzoek niet kunnen tegenwerken. De verdachten mogen enkel met hun advocaat communiceren. Hierdoor zal het OM en de politie zo min mogelijk informatie loslaten.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights