Nederlandse dame heeft schijt aan terreur en gaat naar Turkije

Nederlandse dame heeft schijt aan terreur en gaat naar Turkije

Een Nederlandse dame uit Arnhem heeft ‘schijt’ aan al het nieuws over aanslagen in Turkije. ‘Mij krijgen ze niet bang’, reageert ze op een vraag van de redactie van Haber Arnhem (Nieuws Arnhem) waarom ze toch ondanks alle negatieve aandacht toch naar Turkije gaat?

Echte Turkije-fan
Angela reageerde heel open en eerlijk: ‘Natuurlijk ben ik een beetje bang, maar je kunt overal een bom tegenkomen. Ik kan ook niet meer annuleren omdat we al eerder hadden geboekt.’┬áDe Arnhemse is een echte ‘Turkije-fan’ blijkt uit alles wat ze vertelt: ‘ We gaan elk jaar naar Turkije. Vorig jaar was er ook ‘oorlog’ en gingen we ook op vakantie naar Marmaris. Als je bang wordt vanwege terreurdreigingen kun je nergens meer naar toe.’


Hiermee doelde ze op aanslagen in Parijs en in Brussel waar ook honderden mensen bij om het leven kwamen door terroristische aanslagen.

Veel Nederlanders kiezen voor Marmaris
Marmaris blijft toch een interessante locatie voor Nederlandse vakantiegangers. Samen met de Engelsen zijn de Nederlanders het vaakst te zien in Marmaris. Ilker Uysal van Rembrandt Beach en Club Rembrandt in Marmaris is positief over de Nederlandse vakantiegangers: ‘De toeristen die hier vaker zijn gekomen zien we ieder jaar terug in Marmaris. Daar is ook niets mee aan de hand. ze worden goed ontvangen in Marmaris en zijn tevreden met de gastvrijheid. In Marmaris merken we echt niets van terreur en andere zaken. De prijzen zijn zelfs enorm verlaagd om de nieuwe vakantiegangers aan te trekken die enorm twijfelen.’


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.