Ronaldo raakt geblesseerd! Goodbye great player

Ronaldo raakt geblesseerd! Goodbye great player

Ronaldo raakte zondagavond tijdens het EK-finale al geblesseerd na 16 minuten. De sterspeler van Real Madrid werd tijdens een duel flink geraakt door Payet van Frankrijk en kon zich niet meer herstellen.

Ronaldo probeerde ondanks zijn blessure toch door te gaan met de wedstrijd. Na zijn eerste blessurebehandeling rende hij weer het veld op om zijn teamgenoten te helpen. Een Portugal zonder Ronaldo was haast ondenkbaar, ook voor Ronaldo zelf.


Het zorgde uiteindelijk voor een vreemde stemming toen Ronaldo echt niet meer verder kon. Na twintig minuten gooide hij zijn aanvoerdersband op de grond en ging hij weer huilen. Voor veel voetbalfans was het toch even snikken om een wereldspeler van 30 jaar zo het veld zien te verlaten.

‘CR7’ werd op een brancard onder een luid applaus van Franse en Portugese fans weggedragen. Het gezicht van deze Portugese fan zegt natuurlijk voldoende.


image

Reacties


Tags assigned to this article:
#porfraInjury ronaldo

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.