‘Bedenker Pokemon Go is moslim en wil wereld islamiseren’

‘Bedenker Pokemon Go is moslim en wil wereld islamiseren’

Journalist Tijani Goullet kwam zelf met de mededeling dat de bedenker van Pokemon Go een moslim is. De sportverslaggever van het AD deelde dinsdag een tweet met een link over pokemon spelers die massaal moskeeen bezoeken om daar pokemon te spelen of te vangen. (Foto: twitter)

Zo ziet een pokemon er uit in een moskee

Zo ziet een pokemon er uit in een moskee

‘Bedenker Pokemon Go is moslim’
Goullet deelde het volgende mee via twitter: ‘De bedenker van #PokemonGo app is een moslim die de wereld wil islamiseren! Voordat je ’t weet ben je in een moskee.!’ Niet alleen Goullet kwam met deze opmerkingen, ook anderen deelden vergelijkbare tweets. Of Goullet  het meenden met zijn tweet is niet helemaal duidelijk.

Mogelijk komt ook Islam-hater Wilders binnenkort met een tweet over pokemon en moskeegebouwen. Hij is namelijk de laatste in Nederland die wil dat Nederlanders masaal een moskee bezoeken.


Pokemon Go is momenteel de rage die iedereen op internet bezig houdt. Het spel verscheen vorige week in een paar landen (VS en Australie) en kampte al met problemen, waardoor het in Nederland nog even wachten is. Je kunt het spelletje al wel ‘illegaal’ downloaden door een nieuwe iTunes account te maken (met als land VS of Australie) om het te kunnen downloaden.

Pokemon Go is een smartphone-game waarin je in het echt Pokemon moet vangen. De game is totaal niet te vergelijken met oude Pokemon spellen wat ooit in 1995 begon. Met de smartphone camera kun je dus op de raarste Pokemons tegenkomen en vangen. Dus ook in kerken of moskeeen.




No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights