Kapper Franse president kost exact 9895 euro per maand

De Franse belastingbetaler mag meebetalen aan de kapperskosten van de Franse president Hollande. Sinds 2012 heeft de ‘half kale’ Hollande een kapper die 24 uur per dag beschikbaar is. En dat kost dan namelijk wat: 9895 euro. Omdat het een grote Europese leider is mag dit natuurlijk zonder dat het volk in opstand komt.

Kapper Franse president moet altijd klaar staan
De persoonlijke hairdresser van Hollande gaat overal naar toe waar de president ook naar toe gaat. Het maakt dus niet uit of de Franse president in Frankrijk bezoeken aflegt of in China. De kapper gaat mee, en bemoeit zich ook dagelijks met zijn haar. Een Franse weekblad heeft het conract van de beroemde kapper gezien.


Geboorte kinderen gemist
Kapper Olivier. B moet 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar zijn voor de president. Ook als hij in het buitenland is. Zijn topsalaris van bijna 10.000 euro per maand heeft natuurlijk ook wel consequenties voor de kapper. Hij moet er altijd bij zijn, vanwege veiligheidsredenen mag hij zich zelf nooit vervangen. De geboorte van zijn kinderen heeft hij niet mogen bijwonen, vanwege de verplichtingen van de president. En ook moest hij zijn huis verkopen, omdat hij amper thuis kwam.




14 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights