Autodief in Arnhem scheurt levensgevaarlijk door het centrum en wordt achtervolgt

by AMS97531A123 | 14 juli 2016 08:30

Er start een behoorlijke achtervolging voor de politie in Arnhem zodra ze een mogelijk gestolen Mercedes willen controleren.

Levensgevaarlijk
De gestolen Mercedes werd op dinsdag 12 juli gezien op het Werenfriendplein in Arnhem. Toen de agenten uistapten om de auto te controleren, reed de Mercedes met hoge snelheid weg. Het voertuig ging vervolgens in de richting van de Huissensestraat. De auto heeft levensgevaarlijk door het centrum gereden en heeft meerdere voetgangers bijna aangereden.
Tot stilstand
De zilver kleurige station Mercedes kwam ter hoogte van de Steenstraat tot stilstand. De auto moest noodgedwongen stoppen door een lekke band. Hierop besloot de 23-jarige Belg uit Antwerpen de vlucht te voet te vervolgen. De uiteindelijke aanhouding weten de agenten in de Ir JP van Muijlwijkstraat te verrichten.

foto politie.nl auto gestopt ter hoogte van de Steenstraat

foto politie.nl auto gestopt ter hoogte van de Steenstraat

Schade en getuige
Tijdens de dollemans rit van de 23-jarige Belg, heeft hij meerdere auto’s geraakt. De politie is op zoek naar mensen met deze schade en mensen die eventueel aangifte willen doen die bijna zijn aangereden door deze brokkenpiloot.Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/07/14/autodief-in-arnhem-scheurt-levensgevaarlijk-door-het-centrum-en-wordt-achtervolgt/