Onbegrijpelijk dat gemeente toestemming geeft voor demonstratie terreurbeweging PKK

by AMS97531A123 | 14 juli 2016 20:35

——–

Update 23:35 Aanvraag demonstratie is (natuurlijk) niet gedaan door terreurbeweging PKK. Bronnen dichtbij een gemeenteambtenaar melden dat er geen verklaring is voor de aanwezigheid van PKK-vlaggen en steunbetuiging richting leider terroristische organisatie.

———-

Donderdagavond hield een groep sympathisanten van de terreurbeweging PKK een demonstratie in Arnhem. De groenwas verzameld bij de kiosk tegenover Musis Sacrum. Opvallend was dat daarbij geen Turkse organisaties uit Arnhem bij aanwezig waren.

PKK-demonstratie tijdens koopavond

PKK-demonstratie tijdens koopavond

Ongeveer 50 mensen waren tijdens koopavond bijeen gekomen om te protesteren tegen de aanvallen van het Turkse leger op terroristen in verschillende Turkse steden. ‘Stop de genocide in Turkije en Koerdistan’ was een van de teksten die getoond werd aan alle voorbijgangers. Kennelijk wil men op deze manier de publieke opinie in Arnhem beinvloeden. ┬áHet Turkse leger is namelijk al een paar maanden bezig met een schoonmaakactie om terroristen in Turkije uit te schakelen.


‘De demonstranten gedragen zich alsof de Turken genocide plegen op gewone Turken en Koerden in Turkije. Terwijl de Turkse actie’s alleen gericht zijn op gewapende groepen die Turkse burgers en veiligheidsdiensten aanvallen’, aldus een boze voorbijganger.

Opvallend is wel dat de gemeente Arnhem toestemming geeft voor een terreur-demonstratie waarin men openlijk demonstreert met PKK-vlaggen en foto’s van de vastzittende leider (Ocalan) van de PKK. De PKK is gewoon, net als de IS, een verboden organisatie volgens de EU, VS en Turkije.

Later meer….


Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/07/14/onbegrijpelijk-dat-gemeente-toestemming-geeft-voor-demonstratie-terreurbeweging-pkk/