15-jarige zwartrijder met vuurwapen wordt aangehouden

15-jarige zwartrijder met vuurwapen wordt aangehouden

Donderdagochtend omstreeks 07:00 uur krijgt de politie een melding van de Nederlandse Spoorwegen.

Zwartrijder
De 15-jarige zwartrijder had geen geldig vervoersbewijs en is door de conducteurs staande gehouden. Van het NS personeel kreeg de jongen een bekeuring voor het reizen zonder geldig vervoerbewijs. Toen de politie arriveerde hebben ze de gegevens van hem nagetrokken. Hieruit bleek dat hij weg was gelopen uit een instelling.
Vuurwapen
Bij controle van de politie bleek de jongeman een vuurwapen achter zijn broeksband te hebben verborgen. Op basis hiervan is hij overgebracht naar het politiebureau. Het vuurwapen is in beslaggenomen en wordt op dit moment onderzocht.ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.