Beelden twee blanke mannen zetten de geparkeerde auto in de fik in Velp

Beelden twee blanke mannen zetten de geparkeerde auto in de fik in Velp

Beelden van de brandstichting in Velp zijn nu vrijgegeven.

Op zondag 26 juni rond 03:00 uur is er een auto aan de Weteringstraat in Velp in brand gestoken door twee mannen.
Twee blanke mannen
De politie heeft beelden en signalementen van de brandstichters vrijgegeven. De politie omschrijft de twee brandstichtende mannen als volgt: Man 1: Blank, normaal postuur, petje, opvallend vest met mogelijk een kol. Man 2: Blank, vadsig postuur, vest met capuchon, petje, baard/snor.


Nijmegen
De politie is op zoek mensen die deze mannen (her)kennen en iets gezien of gehoord hebben van deze brandstichting. Uit onderzoek is gebleken dat de daders mogelijk uit Nijmegen of directe omgeving komen. Weet u wie dit zijn, bel dan met de tiplijn van de politie via telefoonnummer 0800-6070. Wilt u anoniem informatie delen? Bel dan met 0800-7000.

Delen wordt gewaardeerd.Reacties


Tags assigned to this article:
autobrandbrandstichtingPolitievelpWeteringstraat

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.