Doe mee en win de Arnhemse wijkprijs van 3000 euro

Doe mee en win de Arnhemse wijkprijs van 3000 euro

Als jij een leuk initiatief hebt om jouw wijk leuker en gezelliger wilt maken dan krijg je nog een kans van de gemeente om dit te realiseren.

WijkprijsWolk FC

Je kunt nog tot 25 juli doorgeven wat jouw idee is voor jouw wijk en 3000 euro verdienen met jouw idee. Iedereen in Arnhem is vrij om hieraan mee te doen. Je mag van alles invullen als je het maar met meerdere wijkbewoners gaat doen. Kijk op onderstaande website voor de voorwaarden.

Niet een persoon zal met de wijkprijs naar huis gaan. Maar liefst vijf beste wijkprijzen worden beloond met de wijkprijs. Aanmelden en informatie over de voorwaarden kun je vinden via www.arnhem.nl/wijkprijs


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.