VIDEO Mr. Bean als Pokemon Go speler

VIDEO Mr. Bean als Pokemon Go speler

Mr. Bean als Pokémon Go speler door het leven.

De Engels komiek Mr. Bean of eigenlijk Rowan Sebastian Atkinson laat wereldwijd altijd iedereen lachen. Van jong tot oud, bijna iedereen kent hem. Hij zorgt ervoor dat de meest chagrijnige persoon die je kent lacht om zijn shows.

Mr. Bean Pokémon Go
Een wereldwijde hype van Nintendo is nu volop aan de gang. Jong en oud met smartphone is bezig om een Pokémon te vangen. Dit doen ze niet gezellig in een park of bij iemand in de tuin. Nee, dit gebeurt overal op de wereld, gewoon bijna random. De meest bizarre filmpjes komen langs van mensen die in het water springen om een Pikachu, Totodile, Charmander of wat voor andere Pokémon dan te vangen met de Pokémonball.
Ongevallen
Door dit soort gekke acties ontstaan de meest onverantwoorde situaties. In het filmpje van Mr. Bean is een mooi voorbeeld hoe onze mensen als Pokémonvanger door het leven gaan. En helaas gaan de situaties niet altijd even goed als in het filmpje hieronder.

Pokemon Level #Bean

Geplaatst door Benjamin Orozco op zaterdag 16 juli 2016

 


Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.