VIDEO Zo is de coup in Turkije begonnen

VIDEO Zo is de coup in Turkije begonnen

Er wordt veel gesproken over de coup in Turkije.

Hoe het allemaal precies zit moet nog even op zich laten wachten. Wat wel een feit is, is dat er veel mensen zijn omgekomen en nog veel meer mensen gewond zijn geraakt.

Massaal de straat op
Na een oproep van via facetime/videogesprek van Recep Tayyip Erdogan zijn mensen massaal de straten op gegaan. In eerste instantie leek het er misschien op dat alleen de aanhangers van de Turkse AKP de straten opgingen, maar snel bleek al dat alle Turken ongeacht politieke voorkeur de straten opgingen.
Turkije als een vuist
Iedereen heeft zo zijn of haar eigen verhaal in het geheel. Wel is het een feit dat alle Turken in Turkije samen een vuist hebben gevormd. Zo was dit in heel veel steden van het land te zien. Niet alleen in Turkije maar ook in Nederland zijn heel veel Nederlandse-Turken massaal de straten opgegaan en hebben de kantoren van de consulaten in Nederland bezocht.

Soldaten in de val
De soldaten die zogenaamd hebben deelgenomen aan de coup zijn belazerd. Zo vertelt de soldaat die hieronder hoe het is verlopen.
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.