Zoon kickbokser Nieky Holzken doet het beter dan vader en heeft maar 20 seconden nodig

Zoon kickbokser Nieky Holzken doet het beter dan vader en heeft maar 20 seconden nodig

De zoon van de bekende kickbokser Nieky Holzken heeft zijn debuut gemaakt.

De 32-jarige Holzken, herkenbaar van zijn opvallend gele shirt, heeft al meerdere wedstrijden achter de rug. De trotse vader heeft zijn zoon on de afgelopen jaren hard getraind. Het is nu tijd om in de ring te stappen.
Debuut
Het debuut van junior (Geraldo) Holzken heeft hij gemaakt. Geraldo heeft een goed beging gemaakt aan zijn kickbokscarrière. Wat hij uiteindelijk zal presteren is nu nog niet helemaal in te schatten. Wel is te zien dat de 10-jarige Geraldo erg gedreven heeft gevochten met geen gram angst, zelfs niet tijdens zijn eerste echte wedstrijd.

Twintig seconden
De uitslag van de eerste wedstrijd liet niet lang op zich wachten. Zoon Gerald0 gaat vanaf het beegin vol in op zijn tegenstander en heeft voor de uitslag van zijn eerste wedstrijd maar 20 seconden nodig. Hieronder ziet u hoe.
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.