Bekende Turkse ondernemer zingt over Turkije

Bekende Turkse ondernemer zingt over Turkije

De laatste tijd is Turkije en alles daaromheen een ‘hot’ item. Deze Turkse ondernemer geeft zijn steun op zijn manier en spreekt op deze manier zijn standpunt in.
Maatschappelijke functie

De bekende ondernemer is niemand minder dan Hasan Usanmaz, eigenaar van Gino’s pizzeria en Grillroom. De man die een belangrijke maatschappelijke functie heeft binnen de gehele maar met de nadruk op Turkse mensen in en uit de omgeving van Dieren.
THE MAN/ Adamin dibi
Als we het over Gino hebben, denkt men als eerst aan zijn bedrijf wat gestart is in 1988 en nu nog steeds erg succesvol is. Maar ook aan de vele sporten die hij heeft en nu ook sponsort. Gino zelf is al jaren een belangrijke speler van zijn team bij V.V. Dieren. Deze adamin dibi spreekt zich uit over de gebeurtenissen in Turkije door middel van een liedje.

Reacties


Tags assigned to this article:
coup TurkGinoHasan UsanmazpizzeriaTurkish

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.