Binali Yildirim: Vroegen de Amerikanen om bewijs tijdens ‘nine-eleven’?

Binali Yildirim: Vroegen de Amerikanen om bewijs tijdens ‘nine-eleven’?

De Turkse minister-president Binali Yildirim reageerde dinsdagmiddag tijdens een toespraak zeer fel richting de Amerikanen.

Yildirim reageerde richting de VS die niet staan te trappelen om een uitlevering van Fethullah Gulen. ”Vroegen jullie om bewijs toen jullie na 11 september terroristen wilden oppakken?’┬áBinali Yildirim verklaarde verder dat ze vier dossiers hebben gestuurd naar de VS met bewijzen om de uitlevering van Fethullah Gulen mogelijk te maken.


Waar was bet bewijs voor nine-eleven?
De Turkse premier was woedend op de VS: ”Het is geen geheim dat Gulen een terrorist is. Het is onbegrijpelijk dat onze Amerikaanse vrienden dit tegenhouden. Hebben de Amerikanen om bewijs gevraagd tijdens ‘nine-eleven’ of wanneer ze illegaal verdachten vasthielden in Guantanomo Bay?”

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.