Turkse staat opent mailaccounts voor melding terroristen op social media

Turkse staat opent mailaccounts voor melding terroristen op social media

De Turkse veiligheidsdiensten doen er alles aan om mensen op te pakken die openlijk terroristische activiteiten steunen of mensen ophitsen via social media. Zo hebben ze in Turkije verschillende mailaccounts geopend waar mensen een melding naar toe kunnen zenden met een printscreen als bijlage.

Zo werd gisteren een man uit Karaman (stad in Turkije) opgepakt omdat hij lovend was over de mislukte staatsgreep in Turkije. Ook maakte de man zich schuldig aan het beledigen van de Turkse president. Er zijn natuurlijk grenzen aan de vrijheid van meningsuiting in Turkije, net zoals in Nederland.

In Nederland zijn ook veel Turkse staatsburgers die van alles roepen over de Turkse staatsgreep of openlijk terreur verheerlijken. Er zijn zelfs kamerleden in de Tweede Kamer die het de normaalste zaak van de wereld vinden om terreur te verheerlijken of om de Turkse staatshoofd te beledigen. Of de Turkse politie hier dan ook wat meedoet is niet bekend.


Hieronder tref je mailaccounts aan van de Turkse politie waar men een mail naar toe kan zenden over mensen die openlijk terreur tegen de Turkse staat verheerlijken of de Turkse president beledigen. Er staat namelijk nergens bij aangegeven dat het gaat om inwoners van Turkije.

image




4 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights