Arnhemmer aangehouden voor straatroof op Sonsbeeksingel

Arnhemmer aangehouden voor straatroof op Sonsbeeksingel

Op woensdag 20 juli was er rond 19:30 uur een straatroof op de Sonsbeeksingel in Arnhem.

Een 56-jarige vrouw werd slachtoffer van deze beroving toen er iemand op de fiets naast haar kwam rijden en haar schoudertas wilde afpakken.

Arnhemse schreeuwt om hulp
De 56 jarige Arnhemse heeft zich proberen te verzetten maar kwam ten val. Door het schreeuwen trok ze de aandacht waarop de verdachte ervandoor ging. Terwijl de verdachte ervandoor ging, heeft het slachtoffer tijd genoeg gehad om hem goed te observeren om zo de signalementen aan de politie door te kunnen geven.

Politie handelt snel
Door de signalementen die aan de politie zijn doorgegeven, heeft de politie gericht kunnen zoeken. Aan de hand van de signalementen hadden de agenten al een vermoeden om wie het mogelijk zou kunnen gaan. Hierop werd de 45-jarige Arnhemmer in zijn woning aangehouden. Het slachtoffer liep enkele kleine verwondingen op.ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.