18-jarige motorrijder uit Arnhem levensgevaarlijk door woonplaats

18-jarige motorrijder uit Arnhem levensgevaarlijk door woonplaats

De 18-jarige motorrijder reed gisteren op een zeer onverantwoorde manier door zijn woonplaats Arnhem.

De motorrijder werd iets na acht uur in de avond gezien zonder helm op de Burgemeester Matsersingel in Arnhem. Zonder helm rijden is al gevaarlijk genoeg maar hij reed ook nog eens te hard en ook het verkeerslicht wat op rood stond werd genegeerd.
Stopteken van de politie
De politie reed naast de motorrijder en maakte duidelijk dat hij moest stoppen. Daar had hij duidelijk geen zin in en besloot er vandoor te gaan. Bij het wegrijden vernielde hij de spiegel van de politieauto.

Aanhouding
Door een een agent hem vast kon pakken waardoor de motorrijden ten val kwam, wisten ze de snelle motormuis tot stilstand te krijgen. Tijdens de val liep de agent lichte verwondingen op aan zijn been.ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.